Ugen der gik – uge 19

Hvor er det skønt at være flyttet ind i baghuset. Dejlige rum at være i , masser af lys, selv om vi bor imellem to baggårde. og så er her helt stille…… Nu bor vi midt på byggepladsen og ser frem til sommerens arbejde, med genetablering af vægge og tag i for og sidehus.
Vi har, takket være en ven der opdagede at der var gang i nedrivning af en lade i Bistrup, fået en masse stort, gammelt og godt tømmer. Ove er i fuld gang med at bearbejde det. Det skal skæres ned i de rette dimensioner og der skal laves tapper og huller.
Vi er i gang med at reetablere tømmeret i luden, husets mest ødelagte og sårbare sted. men det er godt nok noget af en udfordring. …….. Det er et puslespil, som aktuelt består af rådne eller slet ingen bjælker der forsigtigt skal samles igen. Kunsten består i at gøre det i den rette rækkefølge, så tømmeret har noget at hvile af på, og så vi undgår sammenstyrtning…..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *