Ugerne der gik – uge 26 – 27

Uge 26 og 27
Hurraaaaaaa !!!!! Den største og bedste nyhed er at vi har haft besøg af kommunemanden og brandmanden, og vi har fået tilladelse til at åbne. Der er dog et par ting vi skal ordne, men ikke noget stort, og det er vi i gang med, så nu varer det ikke længe før vi slår dørene op.
Atter kan vi skrive male male male….. -det vil ingen ende tage. Hver gang vi tror at NU er vi næsten færdige, skuer øjet et nyt sted der lige mangler. Men hvorom alting er, så er vi faktisk snart færdige med malerarbejdet. Trapperum, gulve, døre og vægge …..! Tapetseret har vi også, det giver en herlig effekt at tapetsere bare en enkelt væg. Det giver varme og karakter til rummene. Male trappe, døre, gulve tapetsere.
Dave vores utrættelige murer har pudset hele væggen til nabogårde, og det er bare blevet så super flot. Jeg gad godt vide hvad er hans arme lavet af ? , – mine ville falde af!
Rune og Benjamin har lagt varme og trægulv i cafeen. Det er hel vildt – pludselig er der et rum og man får en rigtig go` fornemmelse af hvordan fremtiden banker på.
Vi har været i København og kigge på fine gamle arve-møbler hos vores gode venner, og har fået nogle flotte kommoder, spejle og sågar et gammelt ur.
Pernille og Lars løste vores problem med at samle vores kølemontre, lidt dum har man vel lov at føle sig….men tak siger vi,- som troede at der var fejl i leveringen.
Vores gode venner, familien Kragh, har kastet sig ud i et lampeprojekt ud over det sædvanlige. De vil konstruere en lampe af kobberrør, hvor vi kan flytte lamperne som det passer os. Så har vi ingen problemer med lamper der hænger forkert, når vi flytter rundt på bordene i cafeen. Teis og Aia tog hånd om at samle stole til cafeen, en dejlig opgave at få løst.
Vores kaffeleverandør, Peter fra Strandvejsristeriet kom forbi med en masse ting til kaffebrygningen, kværn, varmvands dispenserkaffedimser og gode råd. Så nu glæder vi os bare til at brygge noget go` kaffe.
Rune har med en guds benådet tålmodighed fortsat arbejdet med at få alle låse og håndtag til at fungere. Blandt andet er han draget afsted på sin cykel til Møllebakke-snedkeren Ib Andersen, som med sit håndelag og erfaring kaster sig ud i at slibe gamle nøgler og reparere gamle låse, så de igen kan komme til ære og værdighed i huset..
Benjamin har lavet køkkenskabe i det lille køkken i Portværelset. Det er så sjovt at se hvordan tingene former sig hen af vejen, for med alle de skæve vinkler er det umuligt at se løsningerne på forhånd, men de vokser frem, når man får det i hænderne.
Vores gode veninde Lisbeth har været og brugt en hel dag på at skrubbe og skure. Vinduer er pudset og køkkenting til gæste-køkkenerne, er vasket af og klar til ibrugtagning.
Vi har indgået et samarbejde med ”Elsinore wedding”, så nu håber vi at få en masse forelskede brudepar som gæster i fremtiden.
På fredag afprøver vi ”hotellet” og holder middag og overnatning for vores håndværkere.
Sidst men ikke mindst kan I få et lille ” kig indenfor”.

« 1 of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *