Ugen der gik – uge 15

En uge med solskin og masser af folk på pladsen

Møbelpolstring

Vores søde nabo-veninde kom og hjalp med at ombetrække nogle gamle stole. Hun valgte en go`dag, det var solskin så både kaffepause og polstring kunne foregå i gården J

Cafekøkken

Ove har fået ryddet værkstedet i det område hvor vores kommende Cafekøkken skal indrettes. Vi har sat plader og arla-kasser op, så vi kan fornemme hvor borde og maskiner skal stå.

Vi har sammen med kokken holdt møde med Jacob fra Ken Storkøkken, og efter en del snak og kreative indslag, tror vi at vi har vi fundet den helt perfekte indretning.  – Så nu har vi ( og køkkenfirmaet )susende  travlt.

Rokokoværelset.

Rune er gået i gang med at ”beklæde” det fine gamle Rokokoværelse. Det lykkedes jo desværre ikke at få støtte til at sætte det i stand, det er hulens dyrt…..! Så nu bliver det dækket forsigtigt til. Så måske den kommende ejer ( som ikke skal restaurere en hel ejendom) kan pakke det ud, og sætte det i stand. Vi vil forsøge at lade et stykke af væggen stå synlig – som en lille historisk fortælling.

Køkkener

Benjamin er stadig ihærdig med at få alle køkkener færdige. Det er noget af et puslespil at finde hængser til alle låger, og få det hele til at passe sammen.

Murerarbejde

Dave har sat og lagt fliser i portværelset, og er nu færdig med pudsearbejdet i det lille trapperum og portkøkkenet. Og jeg har gjort klar til at han kan fuge 3 badeværelser. Arbejde har vi nok af…..

El

Henry har været her og går stille og roligt rundt og får styr på de mange kabler og ledninger der er trukket. Også han er ved at arbejde sig ud til ”det sidste lag”.

Papirarbejde

Hjæææælp……..! Jeg vil hellere ud at male ………….! Jeg er ved at drukne pc og papir. Alkoholbevilling, regnskab, udendørsservering, hjemmeside, ansættelseskontrakter, pr og bookingsider der skal undersøges, osv. osv.  Og så er det jo også nu det for alvor går løs med at bestemme og bestille inventar, men spændende og sjovt er det jo også at skulle i gang med at sætte prikken over ièt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *