Ugen der gik – uge 23

Sommer i Stengade

Sol, sommer og søde venner på besøg = Brostræde is…..Uhmmmm

ALLE  spør`: ” Hvornår er I færdige ? Hvornår åbner I?” Og hvor ville vi gerne svare: ” I morgen !”                  Men desværre….man tror det er løgn. Hele tiden syntes vi at NU er vi lige ved at være der, og så mangler der alligevel en masse. Men alle knokler ufortrødent videre, så vi da for pokker snart kan åbne.

Murerarbejde: Dave og Thorbjørn er gået i gang med ”nabomuren”, der er lavet de smukkeste ler-pudsede lofter i cafeen og dave har i går sat de sidste fliser op i køkkenet.

Vinyl-manden: Der er nu lagt vinyl på køkkengulvet, super flot. Nu står det så utålmodigt og venter på at alle køkkenmaskiner ankommer.

Snedkerne: Rune og Benjamin er stadig lidt over det hele. Panelvægge i Port-rummet og det sidste værelse er sat op, der er lavet hylder til skabe, og også det komplicerede trappetrin til port-værelset er blevet lavet, og sikkert en del mere jeg bare ikke kan huske.

Malerholdet: Pernille, Merve, Karin, Benjamin, Ove og jeg selv knokler på med malerarbejdet. Der er MEGET og det tager TID, men til gengæld bliver det susende flot.

Brandmateriel: Falck har været her og opsat alt brandmateriel, så mangler vi bare tegningerne der skal illustrere nødudgange og udstyr.

Rundvisning: Og så var vi heldige at Bymuseet syntes vi var et besøg værd. Så i løbet af dagen kom 2 grupper og blev vist rundt.

Prissætning……uf siger jeg bare! Det er ikke noget for mig ! Men slippe gør man jo ikke. Jeg har forsøgt at orientere mig i hvad øvrige sammenlignelige udbydere tager for deres værelser og møde-pakker. Og så har jeg været heldig at få hjælp af en lokal hotel direktør.

Alkoholbevilling: I skulle prøve det…..! Det er ikke for almindelige mennesker. Vi har haft en revisor til at hjælpe med selve ansøgningen, budget og likviditetsbudget. Derudover skal man aflevere 100vis af dokumenter. Vielsesattest, interessentskabskontrakt ( selv om det ikke er lovpligtigt at man har en sådan), pasfoto, dokumentation fra bank om eget likvid indskud, lånedokumenter, skøde, forhåndstilladelse fra kommunen, konceptbeskrivelse, ansøgning om udendørsservering, årsopgørelser for en selv + ægtefælle. Og så skal vi begge ( pga interessetselskab) lave en fuld ansøgning begge to….! Det kan man altså godt blive lidt presset af, det tager en masse tid, som man ikke har…..!

Så meget godt i vente: Jubiii vi fået ansat Rikke som kok i vores kommende køkken.  Hun starter efter sin ferie i slutningen af juli. Hun er super sød og hvis hun er lige så dygtig som vi tror, blir` det susende godt. Vi kan næsten ikke vente…..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *