Ugen der gik – uge 14

”Heldet følger de tossede og de heldige….”

Malerarbejde:

Morten og Ove har mødt hinanden i gaden, og da Morten aktuelt havde mulighed for at give en hånd med i en periode, har vi ansat ham som maler, og det er han super go` til. Så meget at det maler og spartel-arbejde vi har lavet til dato kommer til at se lidt ynkeligt ud….! Så nu der er der håb for at malerarbejdet kan nås og at det kommer til at se knaldgodt ud J

Karin og Anna vores kommende køkkenpersonale har også været i gang med at svinge malerkosten, og der er RIGTIG meget malerarbejde, så det er skønt. Så kan vi jo også lige gå og drømme lidt om det kommende cafe-liv.

Døre

De døre….de kan da give en grå hår på hovedet. Især Ove der har brugt hver en ledig stund på at få alt gammel maling af 12 døre, og det går ikke som en leg, skulle jeg hilse at sige….! Men i skrivende stund er han i gang med den sidste dør, hvorefter de 13 døre køres udenbys, for at blive malet med en brandhæmmende maling.

Rune har møjsommeligt gået og fået alle døre til at passe, sat hængsler på, pillet låse ud og sat låse i….Et arbejde der kræver både behændighed og tålmodighed.

Murearbejde

På trods af at Daves bil brød sammen i den forløbne uge, har han alligevel fået lavet en del pudsearbejde i det sidste værelse mod gaden. Ligesom han har sat fliser op i den sidste brusekabine, og nu er i gang med gulvet.

Køkkener

5 værelses køkkener er Benjamin i gang med. De bliver susende flotte og kommer til at se ud, som om de altid har boet i lige netop dette hus. Han bygger dem, som tidligere nævnt, af gamle skunk-låger som vi købt i Genbyg, samt ombygger det gamle køkken vi fik foræret af nogen som skulle renovere et køkken i en flot gammel villa.

Åben hus

Sikke en skøn dag. Vi sugede næring ud af alle de begejstrede besøgende og fik endnu mere mod på at fortsætte arbejdet med at få huset færdigt, – i en fart. Tusind tak for besøgende og også for gaverne og de rosende ord.

Bag skærmen:

Ja der sidder jeg time efter time og undersøger alverdens ting. Personaletøj, sengelinned i økologisk bomuld, hudplejeprodukter til værelserne, valg af borde og stole til cafeen, indretning af cafekøkken, vaske armaturer, vin, kaffe osv .osv. Ja og en del møder er der også i kalenderen. Blandt andet har vi haft møde om hjemmesiden, som er godt på vej. Nu skal vi bare snart være klar med et værelse og et badeværelse så vi kan tage nogle fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *