Ugen der gik – uge 13

Uge 13

Uha da da….. Uh ha da dada !

Jeg syntes jeg begynder at mærke noget……..nerver, spænding, uro, glæde…..det kører rundt ! Og hvert minut er fyldt af tanker og arbejde.

Sygdom

Ugen startede desværre med to sygemeldinger. Vores nye mand på pladsen faldt på stationen og slog ryggen og kan dårlig hverken gå eller stå. Så synd for ham, han var lige startet. Vi håber at det ikke er alvorligt og at han snart er tilbage ”på pladsen” igen. Rune vores gode mand, blev væltet fuldstændig omkuld af en gang influenza, to uger hvor han dårlig kunne rokke med ørerne. Stakkels ham ,hele påskeferien gik med at ligge syg.

Værelses køkkener

Benjamin har, hele ugen, arbejdet ihærdigt på vores 4 værelseskøkkener. Det er som sagt gamle ”skuk-vægge med fyldningslåger, der byges om til køkkener. Det er en spændende og krævende opgave at få det hele til at passe, men til gengæld bliver det susende flot !

Vores søde søn

Har brugt nogle af sine feriedage på at give en hånd med. Han har bland andet sat dørpaneler op, og lavet fodpaneler til det store mødelokale. Dejligt J

Tekstilmøde

Onsdag aften hvede vi ”tekstilmøde” med vores gode venner Ruth og Jesper fra KURAGE. De designer de skønneste håndtrykte tekstiler, som vi glæder os til at præsentere i vores Gæstehus. Vi har bestilt bruseforhæng, sengetøj af økologisk bomuld, nogle sengetæpper og puder samt forklæder til cafepersonalet.

Malerarbejde

SÅ nu skal der gang i malerarbejdet….. og det kan kun gå for langsomt. Jeg er i gang med at male perlestaf-brædder til portrummet og trappeopgangen.  Og hvor heldig kan man være ? – både Anna og Karin ( vores kommende køkkenpersonale) har sagt ja til allerede nu at blive ansat nogle timer om ugen, og de er friske på at give en hånd med malerarbejdet.

Hjemmeside og fotografbesøg

Ugen bød også på besøg af Jacob som er i gang med at lave vores hjemmeside og en fotograf, som han vil anbefale vi bruger til hjemmesidefotos. De var rundt og kigge og var meget enige om at vi skulle se at skynde os lidt at få et værelse færdig, så vi kan få taget nogel gode billeder og få gang i hjemmesiden. Så det gør vi…..!

Køkkenpersonale og menukort

Som vi skrev i sidste uge har vi ansat Anna som kok. Hun er tidligere ejer af ”Spiseriet” i Stengade og vant til at ”køre et køkken” , så vi er meget glade og forventningsfulde J

Så har vi haft endnu en ansættelsessamtale, hvor vi igen føler ”der er faldet en appelsin i vores turban”.  Vi har ansat Karin som har masser af erfaring med madlavning og en masse andre spændende ting, – bl.a blomster. Det er SÅ godt for mig, nu at have en sparringspartner i forhold til indretning m.m.

Vi har alle fire holdt vores første køkkenmøde, hvor vi har diskuteret menukort, åbningstider, køkkenindretning, arbejdstider og meget mere.  Vild spændende!

og endnu engang er vi ret sikre på at vi har fundet den helt rigtige tror vi

2 thoughts on “Ugen der gik – uge 13

  1. Årh hvor er det spændende snart at kunne se det færdige resultat. Har fulgt jer gennem hele forløbet og havde glædet mig til åbent hus i dag – men vi er selv igang med en ombygning og skal til møde i køkkenfirmaet lige når I har åbent…

    • Hej Marie. Tak for din hilsen, og selv om du sikkert også har byggetravlt, kan du bare kigge forbi en dag. 😊😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *