Ugen der gik – uge 12

Uge 12

Uventet hjælp fra venner og familie,- det blev en go`uge !

Vores gode ven Erwin, min søster, vores søn og hans ven Alfred, kom  alle i den forgange uge og gav en hånd med, hvor heldig kan man være…..!

Så sammen med det faste hold, blev det til en hel del.

  • Mohammad og Ove fik skrabet det sidste dumme maling af de to værelser mod Stengade, og Dave har nået at pudse dem begge. Hvordan han holder til dag efter dag at gå rundt på sine murer-stylter, med armene op ad og pudse time efter time, – må guderne vide. Jeg kender i hvert tilfælde ikke andre der kan. Lofterne står nu som nye og venter så bare på maling og den krystallysekrone, som jeg har købt gennem DBA.
  • Vi har fået lavet plads til 2 kæmpe store vandtanke i kælderen, under porten. De skal bruges til vandopsamling, når vi engang får råd til et regnvands-opsamlingsanlæg. Så vi kan bruge de store mængder af regnvand til toiletskyl og vask. Det var noget af en udfordring at få vandtankene i hus. Vi måtte have dem ind gennem naboens port, bakset op over deres cykelskur og vores mur. Men det lykkedes.
  • Min søster og jeg er gået i gang med at male de mange meter perlestaf-brædder, som skal sidde i trappeopgangen og Portrummet.
  • Rune har tilpasset og isat den ene dør efter den anden. Isæt var det spændende at få cafedøren sat i. Vi syntes selv at den er ret hyggelig, selv om det flotte messinghåndtag, som vi har købt brugt, er en ”forkert stilart”, – men det går nok. ….:)
  • Mohammad har været multihåndværker i den forløbne uge. Han har pudset mellem de store kampesten i kælderen, slebet døre, sat panelunderlag til stikkontakter op og meget mere.
  • Asger og Alfred har arbejdet på ”gulvet” i Portrummet, spartlet bræddevægge osv.
  • Benjamin har sort bælte i gulvlægning, men er nu ved også at få det i køkken-bygning. Vi har fået puslet alle de fine fyldningslåger vi købte gennem Genbyg på plads i de forskellige rum, Og Benjamin bygger sidevægge, for rammer til dem alle. Det bliver susende flot.
  • Vi har holdt møde med vores kommende cafekok, – I kan godt begynde at glæde jer….:) Vi har haft møde med Lene og har nu besluttet farverne til huset.

One thought on “Ugen der gik – uge 12

  1. Så flot arbejde i laver😃 Dyb respekt👍🏼 sjov at se den forandring min gamle arbejdsplads, samt bopæl gennemgår😃😃 glæder mig til,at komme og besøge det igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *