BREAKING NEWS

BREAKING NEWS  –  Vi holder åben hus d. 8. april kl. 15 – 17,- en fredag fordi vi gerne vil ha at I får mulighed for at møde vores håndværkere.

_______________________________________________________________________________________

Ugen hvor vi fik døre i facaden

  • To ny restaurerede døre fra genbyg er sat i facaden, de er ret skæve så det ha taget noget tid.
  • Især Benjamin, men også Rune har lagt en masse gulvbrædder i den forløbne uge. Gulvene på 2.sal er færdige, i trapperummet og de to værelser i stueplan. Så nu mangler der faktisk kun gulvet i cafeen og portværelset, det sidste bliver ret specilt, så I kan godt glæde jer til at se det. Det er faktisk meget skønt ikke længere at skulle balancere rundt på træller og løse brædder.
  • Lene var her først på ugen, hvor hun fremlagde sit farveforslag. Hun har mange gode overvejelser og farverene passer super flot til huset, – tror vi…..  for det er virkelig svær at forestille sig. Der er stadig lidt justeringsarbejde, men inden længe kan vi gå i gang med at male. Det blir` skønt !
  • Vi har ansat Mohammed fra Snekkersten, han er egentlig uddannet skrædder, men er frisk på at prøve kræfter inden for byggeområdet, og vi har rigtig meget brug for hjælp til alt muligt, – især malerarbejde.
  • Vores gode ven Kurt kom forbi, og lagde sig straks på knæ og fik lagt brostenene  ved vores nye portdør. Barnebarnet Willum var med og også han ville gerne hjælpe til, så gav en hånd med at  skrabe maling af loftet. Et rigtig kedeligt, beskidt, dumt arbejde som vi har brugt rigtig rigtig mange timer på, og vi er faktisk ikke helt færdige endnu. Noget af loftmalingen var løst, men det meste sad MEGET fast, – men skulle af, for at Dave kan få det nye puds til at fæstne.
  • Så har vi haft et par rundvisninger, dels af en gruppe fra arkitektskolen og dels en gruppe ledere fra Helsingør Kommune. Dejligt at der er så mange der er interesseret i projektet J
  • Det blev også ugen hvor vi for første gang kunne drikke håndværker-kaffe i Stengade imedens vi sugende næring ud af forårets første solstråler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *