Ugen der gik – uge 10

De seneste par uger i Stengade

 Blikkenslager:

Blikkenslageren har fået lavet afløbsrørene fra tagrenderne færdige.

Elektrikeren:

Henry, vores elektriker, dukker op – når vi kalder på ham J  Han skal jo hele tiden sørge for at føre  sine ledninger på det helt rigtige tidspunkt, – efter isolering- før gulvbrædder , efter rørvæv-før puds osv. osv.

 Mureren:

Dave har også fået tid til at starte på at pudse væggene i  Portværelset.

Snedkerne:

Rune har i en uges tid, arbejdet på et snedkerværksted, hos en snedker, hvor vi har fået mulighed for at leje maskiner og vejledning. Der har han lavet de allerflotteste vægpaneler og vindues karme, man kan forestille sig. Træet er stort set uden knaster og selve arbejdet er udført til ug +++

Man nænner næsten ikke at male dem….

Både Benjamin og Rune, har ud over alle se små og store ting der hele tiden lige skal gøres, susende travlt med at lægge trægulve overalt.

Hjemmesiden:

Vi har haft ”hjemmeside-møde”. Det er Jacob Tesch og Bodil Dam der har været påtaget sig opgaven med at lave tekst, grafisk profil, logo etc. De er super dygtige og efter vores sidste møde hvor de præsenterede deres oplæg til os, er vores forventninger tårnhøje….. !  Jacob har knækket koden til hvordan vores logo skal se ud. Det skal selvfølgelig være vores hus…..!  Han viste forskellige præsentationer, – og det bliver bare så knald godt! ( – og så fandt de også lige Lene til os)

Farvesætning:

Vi har haft møde med Lene Refsgaard, som skal hjælpe os med at ”farvesætte” alle rum i huset. Hun ved en masse om hvad farver og lys gør ved rum og hinanden. Det er en KÆMPE lettelse for mig, og jeg glæder mig Så meget til at se hendes oplæg på mandag.

Fremtiden:

Vi har i løbet af de seneste uger også forsøgt at fokusere på den fremtidige drift. Så jeg har været til ”Foodexpo” – messe i Herning. Blevet inspireret, set på maskiner og talt med masser af leverandører. Hvordan skal jeg hitte hoved og hale i alt det….?

  • Vi har haft møde med 2 ”køkken-Ninja ér, som begge virker super søde og kompetente, så det bliver muligvis dem der skal arbejde hos os i cafeen.
  • Jeg har brugt en del tid på at undersøge om vi skal fortsætte med vores nuværende bogføringsprogram, eller om jeg skulle skifte. Valget af fremtidig kasseløsning afhænger nemlig af det. De nye systemer er så smarte, at de kommunikerer med regnskabsprogrammet, således at når dagens er slut, bogføres dagens salg direkte fra kassen til bogføringssystemet. Men heldigvis er vi nu landet på en løsning. Det er en stor lettelse hver gang vi får taget nogle beslutninger.

Gulve, gulve gulve – takes them all….

Vi har så susende travl, at man dårlig har tid til at skrive et nyhedsbrev til bloggen….

Der laves gulve overalt, kælder, badeværelser, værelser og sidst men ikke mindst det store loftrum på 2.sal.

Kælderen er blevet forvandlet ved hårdt arbejde. Der er gravet ud og båret jord op, der er blevet blandet cement og støbt nyt gulv, og Dave har afsluttet med et flot rødt flisegulv.

Inden denne uge var omme, lykkedes det Rune og Benjamin at få den ene side af gulvet i loftrummet færdigt. Så kunne fredagskaffen indtages, siddende på de nye planker, – hvor skønt er det lige ? 🙂

3 thoughts on “Ugen der gik – uge 10

  1. Det er sørme et vidunderligt projekt. 😊. God karma herfra.
    Kayne.

  2. Åh hvor bliver det flot alt sammen. Glæder mig til at se det hele hvis der bliver mulighed for det en dag!

    • 😄😄😄 Det gør der, vi har netop talt om, snart at holde åben hus, – nu er der jo gulve man kan gå på……..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *