Ugen der gik – uge 3

Uge 3

En god ven og en skattekiste.
Vi fik i den forgangne uge mulighed for at købe nogle skønne materialer, på en nedrivning i København. Smukke gamle fliser, som vi vil forsøge at finde anvendelse for i de kommende gæstekøkkener. Panelvægge med låger som vi vil ombygge til køkkener og nogle fine glasvinduer som skal bruges som skillevæg mellem cafe og cafekøkken.

Ellers flyver tiden af sted og vi har susende travlt.

Varme

Det nye gasfyr er nu færdiginstalleret og når smeden i denne uge, har tilsluttet rørene, kan vi begynde at varme huset op HURRAAA……!  For det betyder at vi så snart kan begynde at lægge gulve, – og det bliver stort. Lige nu ser alt så kaotisk ud, med papirisolering, ledninger, varmeslanger og ”gangbroer ”over alt.

Rune og Benjamin har fået isoleret den sidste del af gulvene på 2.sal og efterfølgende lagt varmeslanger i gulvet.

Vægge                                                                                                                                                

Dave har pudset færdigt i trappegangen og badeværelset på 2. sal. Og er nu godt i gang i værelserne på 1.sal, mod Stengade. Dobbeltdøren mellem de 2 værelser er nu blændet med brædder og rørvæv. Det er noget af et arbejde at rense den gamle tapet af, men også sjovt. Husets tidligere beboere har ikke været bange for mønstre og farver, sjovt at prøve at forestille sig livet i stuerne (de pæne) dengang.

Låse:

Rune har lagt nye låse i de kommende hoveddøre og jeg har sparet 800 kr. ved at købe en brevsprække i messing, gennem den blå avis !

EL:

Henry, vores elektriker har endnu en gang forsøgt at lege slangetæmmer. Og han efterlader fine rækker af ledninger, som kun han har styr på,- hvor fører hen.

Grafisk profil og hjemmeside:

Vi har i ugens løb også haft et spændende møde med Jacob Tech og Bodil Dam, som skal hjælpe os med at lave en hjemmeside og en ”grafisk profil”. Der er mange ting der skal vendes og drejes og tages højde for; – hvad vil klæde huset og hvad er det for en ”vare” vi skal sælge, navnet /logoet skal kunne stå på alt lige fra facaden til småkageposer. Hvordan får vi i en kort tekst udtrykt vores værdier og det vi gerne vil identificeres med osv. osv.
En fyraftenstur rundt om Kronborg blev der da heldigvis også tid til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *