Ugen der gik – uge 50

Uge 50

En ”øv-ting” der gik godt…..

Desværre gjorde gasmanden, som skal sætte gasfyr op i hovedhuset, os opmærksomme på at det rør der var lagt ind i skorstenen var en cm. for lille i diameteren,- så det skulle tages op…………..! Ikke nogen nem opgave, eftersom stilladset er væk, skorstenen muret til og det øverste fyldt op med mørtel og brokker. Efter megen overvejelse, frem og tilbage, besluttede vi at leje en lift. Da vi fik sat liften op, viste det sig at den var for kort, det var den største de havde, og vi havde ikke taget højde for det ”højde-tab” man får, når man svinger ind over huset…..Så om igen Pedersen! Denne gang ”landede” en stor og mere stabil lift i Stengade. Ove måtte have liftdirektøren med på telefonen for at få liften styret sikkert op i skyerne. Og efter en dags hårdt arbejde og en vedholdenhed, ud over det sædvanlige, lykkedes det Ove at få det gamle rør banket løs, taget ud, og det nye trukket på plads….Pyyyy ha……Det er sådan nogle ting der er vild belastende.

Ugen har budt på rigelige muligheder for fotos ”fra luften” . Både da Ove tilbragte en dag i skorstens-liften og da han og de andre håndværkere gik på besøg på Rådhusstilladset. De kom helt til top, og fik et fantastisk udsyn over byen,- og knipsede et par fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *