Ugen der gik – uge 49

Uge 49

Alt ting hænger sammen og fletter ind i hinanden…..

For at Gasmanden kan komme til at sætte fyr op i kælderen, må der laves kældertrappe. Så Ove har gravet frit, og renset af i trappeskakten. Og da der var fuld gang i brolægningen ag gårdspladsen, måtte han lade blandemaskinen stå på en trailer i gågaden, medens han støbte kælderskakten. Benjamin har snedkereret den fineste kældertrappe, og malet den svensk rød. Så nu kan gasmanden bare komme an.

Høvlspånerne er fløjet om ørerne på os, for medens Benjamin lavede trappe, har Rune snedkereret en super flot ny revledør til kældernedgangen.

Dave og Ellias arbejder på livet løs, på 2. sal. Der er høøøøjt til loftet og mange skæve flader der skal spartles og pudses, ligesom de 3 kviste er et arbejde der kræver håndelag og stor tålmodighed.

Lerpuds er et fantastisk materiale og anvendt af en fantastisk murer og hans hjælper, får man et storslået resultat. Det sidste fine lag lerpuds er hvidt, så når det er lavet, står væggene færdige med en hvis og meget fløjlsagtig smuk overflade. Nu kan jeg næsten ikke vente til gulvende bliver lagt og vi skal danse en vals….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *