Ugen der gik – uge 48

Uge 48

En forrygende travl uge

I ugens løb er der sat for 70.000 kroner meget flotte forsatsruder op. Mod gaden med lydglas, – som vi håber, vil komme gæsterne mod Retro/Stengade til gode i weekenderne…..!

Danas have har knoklet i blæst og regn for at få gårdspladsen færdig. De har fundet et hav af fine trædesten og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Og når foråret kommer og man sidder midt i ”nydningen” med en kop kaffe, vil man kunne høre en svag rislen fra en lille fontæne, som Danas have har lavet. Inspirationen var en gammel flot udhugget ”afløbssten” som dukkede op, da Danas Have, tidligere på året gravede i jorden.

Vi har arbejdet på facaden, om kap med regn og blæst. Især Rune og Benjamin har ydet en kæmpe indsats med det besværlige arbejde der mangler på gadesiden. Rune har repareret begge cordonbånd (pyntebånd) ligesom de har malet både alle vinduesrammerne og begge cordonbånd med linolie. Facade og butiksdørene står varmt og godt indendøre og modtager det ene lag linoliemaling efter det andet. Vinduerne fra England er kommet hjem, der er blevet grundmalet og sendt videre til vores glarmester.

Så inden længe kommer huset til at se helt anderledes ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *