Ugen der gik – uge 47

Uge 47

Hold da op hvor der er mange folk i gang……! –  Det gælder om at holde tungen lige i munden og ha` en go` bank

  • Dave og Elias har arbejdet på 2 sal, hvor de er i gang med at lerpudse væggene.
  • Snedker Nordal har lavet den sidste forsatsrude til kvisten.
  • Snedker Niels Holm har leveret forsatsvinduer til hele forhuset og luden, malet og lige klar til at sætte op
  • Blikkenslageren har sat tagrenderør op på Stengade-facaden.
  • Danas Have har ugen igennem haft 3-5 mand i gang med at lægge sten og beplante gården.
  • Snedker Øivind Larsen har lavet bræddevæg, og dør samt avancerede lister på og under den store hovedtrappe. Fantastisk at iaggtage håndværket bag,- hvordan han saver riller og damper lister, så de kan bøjes og formes i de rette vinkler.
  • Rune og Benjamin har sat alle forsatsvinduerne op, lavet skunkvægge, lavet snedker arbejde og malet hoveddørene, lukket vindueshuller og sat portdøren op. Og ud over det, har de lavet  alt muligt andet forefaldende arbejde.
  • Jeg har malet vinduer og Ove har været lidt over det hele….. Og i weekenden har vi for første gang i år tændt op i brændeovnen i ”butikken” og fået ryddet op, så her igen er til at komme frem og tilbage.

En fantastisk uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *